Miljöhysterin ett hot mot vår frihet, demokratin, ekonomin och vårt välstånd

Ett mycket intressant tal av presidenten i Tjeckien, Vaclav Klaus. Där han framför att det största hotet mot vår frihet, demokrati, vår ekonomi och vårt välstånd kommer från alla dessa miljöfundamentalister och hysterin kring Global Warming.

Som vill ersätta den fria utvecklingen av mänskligheten med en sorts centralstyrd (Global) planering och reglering. Och de enorma kostnader som detta medför för alla människor. Och hur hela hysterin kring Global Warming har blivit ett typexempel på propaganda kontra sanning.

Det är bara att hålla med. Så läs och begrunda detta tal av en person som har levt under ett centralstyrt och centralplanerat samhälle.

Talet finns här:

http://scienceandpublicpolicy.org/images/stories/papers/reprint/klaus

_freedom_endangered.pdf

Läs även andra bloggares åsikter om <a href=”http://bloggar.se/om/milj%F6” rel=”tag”>miljö</a>, <a href=”http://bloggar.se/om/yttrandefrihet” rel=”tag”>yttrandefrihet</a>, <a href=”http://bloggar.se/om/fri-+och+r%E4ttigheter” rel=”tag”>fri- och rättigheter</a>

3 svar to “Miljöhysterin ett hot mot vår frihet, demokratin, ekonomin och vårt välstånd”

 1. Skeptikern Says:

  Till de mest religiösa miljöaktivisterna

  Alla som känner sig som miljöaktivister och anser sig göra ett gott arbete för att rädda jorden från undergång måste ta sig tid att bl.a. läsa det som skrivs och refereras till i miljöfrågorna på denna blogg.

  Om man inte känner till sina motståndares vetenskapliga argument och kan bemöta dem på ett sakligt sätt kommer miljöktivisterna att dömas som en samling korkade och oupplysta amatörer som bara håller på med sitt domedagstyckande för att de inte har något annat globalt revolutionärt på gång, för att de lever ”intellektuellt” på manipulationerna eller till och med tjänar pengar och sitt levebröd på att uppvigla massorna.

  Vad som behövs är sans och måtta när det gäller miljöfrågorna. Att ta avstånd från Al Gore och hans miljöhysteriska medlöpare och deras lögnaktiga propaganda, som han till och med lyckades skoja till sig ett Fredspris för, är viktigt.

  Läs om alla fel i Al Gores filmer och propagandamaterial. Referensen finns i ett annat inlägg här.

  Läs också om den tjeckiske presidenten Vaclav Klaus sansade analys av miljörörelsen och hur den lyckats dupera stora delar av världens elittyckare och massmedia. Referensen finns ovan.

  En indokrinerad ”sann” miljöaktivist kommer att kräkas om han/hon orkar läsa igenom allt vad t ex Klaus säger. Eller ”bevisen” på alla fel som Al Gore har haft mage att presentera som sanningar. T o m utdömd i en engelsk domstol på 9 punkter (domstolen orkade inte gå igenom mer för det behövdes inte som grund för bevis Gores falska påståenden) för att ha vilselett ungdomar i en skola med sin filma och sitt material. Hysteriskt vilseledande miljöpropaganda åter igen.

  Kräka månne de ”hängivet ärliga” miljöaktivisterna av obehag för att ha anammat allt dravel utan att ha analyserat och eftertänksamt sökt ta ställning till vad som är väsentligt och vad som med sunt förnuft kan och bör göras istället för att som nu yla med miljövargarna.

 2. From Climate Alarmism to Climate Realism - Václav Klaus anförande på konferensen den 4 mars « UD/RK Samhälls Debatt Says:

  […] mina tidigare inlägg : Miljöhysterin ett hot mot vår frihet, demokratin, ekonomin och vårt välstånd, Miljöhysterin ett hot mot vår frihet, demokratin, ekonomin och vårt […]

 3. There will be no more warming for the foreseeable future. « UD/RK Samhälls Debatt Says:

  […]  Miljöhysterin ett hot mot vår frihet, demokratin, ekonomin och vårt välstånd -2,  Miljöhysterin ett hot mot vår frihet, demokratin, ekonomin och vårt välstånd,  Omoraliskt att tänka självständigt!,  Al Gores Science Fiction and His Climate of Fear, […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: