Contributing to Global Warming Hysteria

Som en utmärkt kommentar till mina tidigare inlägg om skojeriet med handeln med utsläppsrätter kommer här en talande teckning som visar vad det hela egentligen går ut på. Och som sagt det är det vanliga folket som får betala för ALLA dessa nonsensåtgärder.

När man börjar studera hur hela systemet och handeln är uppbyggd så blir man förfärad. Hela handeln med utsläppsrätter är en öppen inbjudan till manipulation och förfalskning.

Där som sagt BÅDA parter vinner på att fuska med uppgifterna! Ett rent dröm scenario för alla skojare – både köparen och säljaren vinner på att fuska!

Det är alltså detta sanslösa och mycket dyra system som Global Warming Hysterikerna vill tvinga på världen. Och politikerna fullkomligt älskar detta system då de kan motivera i stort sett vilken skatte-/avgiftshöjning som helst med detta system.

Och detta gigantiska skojeri som främjar fusk i stor skala vill alltså Global Warming Hysterikerna tvinga på resten av världen!

Och våra svenska politiker vill att Sverige skall gå i täten och vara världsledande på detta skojeri. Arma svenska folk som kommer att få betala dessa gigantiska kostnader för dessa nonsensåtgärder.
Geschäftet och fusket med handeln av utsläppsrätter! – UP IN SMOKE Two Carbon-Market Millionaires Take a Hit as U.N. Clamps DownGeschäftet och fusket med handeln av utsläppsrätter! – U.N. Effort To Curtail Emissions In TurmoilGeschäftet och fusket med handeln av utsläppsrätter!

Teckningen finns här:

http://www.businessandmedia.org/cartoons/2008/JunkScience-0304.jpg

Läs även andra bloggares åsikter om <a href=”http://bloggar.se/om/milj%F6 rel=”tag”>miljö</a>

Etiketter: ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: