Global Warming Hysteriker blir hedersdoktor vid mitt gamla Alma mater

Det här är nästan värre än när Göran Persson blev medicine hedersdoktor vid det ”universitet” som han upprättat och vars ordförande han utsett.

Nu har man utsett fru Gloom and Doom i Sverige till hedersdoktor vid Stockholms Universitet (DN:s Karin Bojs). Hon har ju på ett mycket förtjänstfullt sätt gjort allt för att sprida Global Warming Hysterin i Sverige. Och gett vanligt folk skuldkänslor för saker de inte kan påverka. Tack för det!

Motiveringen lyder:

”Karin Bojs har som vetenskapsredaktör och chef för Dagens Nyheters vetenskapsredaktion på ett spännande och kunnigt sätt gett naturvetenskapen en framträdande plats i DN.”

Att sprida hysteri genom ovetenskapliga fakta och att skuldbelägga vanligt folk för saker de inte kan påverka anses numera tydligen vara spännande och kunnigt på Stockholms Universitet.

Jag vet inte vad som är värst – att hon har blivit utnämnd eller förfallet vid Stockholms Universitet.

Storyn finns här:

http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?a=762108

  Läs även andra bloggares åsikter om <a href=”http://bloggar.se/om/milj%F6” rel=”tag”>miljö</a>, <a href=”http://bloggar.se/om/yttrandefrihet” rel=”tag”>yttrandefrihet</a>, <a href=”http://bloggar.se/om/fri-+och+r%E4ttigheter” rel=”tag”>fri- och rättigheter</a>

Etiketter:

Ett svar to “Global Warming Hysteriker blir hedersdoktor vid mitt gamla Alma mater”

  1. Nymedicin » Blog Archive » En tidsfråga innan en svensk medicin- eller vetenskapsjournalist får Nobelpriset. Eller marknadsföring av de egna medarbetarna. Says:

    […] Är detta kanske en omskrivning för ens egen begränsning? Är man en allmänjournalist utan varken kunskap eller intresse för medicin eller vetenskap så vill man gärna att ens artklar ska vara ”enkla”. Det är också intressant att t ex Dagens Nyheter ett flertal gånger marknadsfört sin egen vetenskapsredaktör om denna nominerats till pris eller fått en utmärkelse. Som om detta var en läsvärd nyhet som kan intressera läsarna. Varför tycker DN att det är intressant för läsarna att veta att ens egen medarbetare får pris? Kommer tidningen att få mer försäljning om man stimulerar till personkult av ens egna medarbetare och om dessa använder tidningen som en plattform för högst egna och subjektiva tankar och värderingar? […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: