Four Global Warming Skeptics Speak Out:

Dr. Kesten Green, of the Business and Economics Forecasting Unit at Monash University

Se även mina inlägg: The Unscientific way of IPCC:s forecasts eller IPPC:s lögn del 2! och The UN Climate Change Numbers Hoax eller IPCC:s lögn!

Dr. Joseph D’Aleo, former Professor of Meteorology at Lyndon State College and the first Director of Meteorology at The Weather Channel

Dr. Jim O’Brien, State Climatologist of Florida, Emeritus Professor at Florida State Univ

Dr. Howard Hayden, Professor Emeritus of Physics, Univ. of Conn

Dr. E. Calvin Beisner, spokesman of the Cornwall Alliance for the Stewardship of Creation


 Läs även andra bloggares åsikter om <a href=”http://bloggar.se/om/milj%F6“ rel=”tag”>miljö</a>

Etiketter: , , ,

Ett svar to “Four Global Warming Skeptics Speak Out:”

 1. Miljövän Says:

  Tack Sophia Albertina för att du inte tröttas i ditt arbete med att låta Global Warming skeptiker få komma till tals genom din undersökande journalism.

  Det är övertygande att höra alla dessa inlägg som till skillnad mot miljöhysterikernas höga egoistiska tonläge presenteras genom den vetenskapliga lågmäldhet på vilken vetenskapsmän påvisar bristerna i IPPC:s och Al Gores påstående om Co2-utsläppens påstådda inverkan på jordens uppvärmning om 100 år.

  Den intellektuella hederligheten saknas verkligen i Sverige både hos politiker och massmedia när man inte tar sitt ansvar och låter skeptiker och motståndare till global warming-hysterin få komma till tals i ärliga, fria och öppna debatter.

  Bedrägeriet och sveket mot vanligt folk som inte har tid att sätta sig in i klimatfrågorna är oerhört. Varför skall vanligt folks liv förstöras på dessa nu uppenbara klimatlögner? Hungersnöd, upplopp, förstörd välfärd och gynnande av rika bedragare skapas av människor helt i onödan. Vårt klimat kan vi inte påverka genom begränsade CO2-utsläpp!

  Läs, se på YouTube-filmerna och bilda dig en egen uppfattning. Vi behöver alla arbeta för frisk luft, rent vatten och en natur i balans och motverka slöseri i alla former men global warminghysterin och handeln med CO2-utsläppsrätter måste stoppas. Det är ett brott mot mänskligheten att ”elda upp mat” i bilars motorer varför t ex all etonolanvändning för transporter borde förbjudas. Bygg kärnkraftsverk och använd den rena elektriciteten till det som vi behöver enerigi för. Skrota alla verkningslösa och statsfinansierade vindkraftverk. Miljöfrågorna måste styras av sans och förnuft.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: