“Environmentalism has replaced socialism as the leading secular religion” – 2

Som ett komplement till mitt tidigare inlägg ”Environmentalism has replaced socialism as the leading secular religion” kommer här ett mycket talande exempel på hur Global Warming Hysterikerna går till väga.

En av de böcker som Freeman Dyson recenserade var A Question of Balance: Weighing the Options on Global Warming Policies, by William Nordhaus. Men i sedvanlig still i stället för att bemöta Nordhaus (en ledande ekonom) argument SÅ ATTACKERAR MAN Freeman Dyson för att han över huvudtaget nämner de och resonerar kring de argument som Nordhaus framför.

Visst är det en skön samling dessa Global Waming Talibaner!  Och är det inte skönt att ”debatten är över” och ” att det finns inget att diskutera” samt att ”det är omoraliskt att ens tänka tanken.

Ja menar hur skulle det gå om vetenskapsmän fick redovisa sina resultat UTAN att det har godkänts av överste prästen IPCC/Al Gore. Och hemska tanke att vanligt folk fick säga och skriva vad de ville.

För då skulle de ju kunna avslöja detta det största vetenskapliga och politiska skandalen i modern tid – ALLA KATEGORIER!

Historien finns här:

http://sciencepolicy.colorado.edu/prometheus/archives/climate_change/001442a_familiar_pattern_i.html

 Läs även andra bloggares åsikter om <a href=”http://bloggar.se/om/milj%F6” rel=”tag”>miljö</a>, <a href=”http://bloggar.se/om/yttrandefrihet” rel=”tag”>yttrandefrihet</a>, <a href=”http://bloggar.se/om/fri-+och+r%E4ttigheter” rel=”tag”>fri- och rättigheter</a>

Etiketter:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: