En skön varm Global Warming sommar till er alla!

Sommaren är här och jag vill tillönska alla en riktigt varm (i Global Warming Hysterins anda) och skön sommar. Det innebär också att jag kommer att skriva mycket mer sporadiskt under denna period.

Men ni hat ju drygt 340 inlägg och drygt 370 kommentarer att botanisera bland. Om ni använder kategorier och taggar plus sökfunktionen så kommer ni att hitta många intressanta saker.

Jag är hoppfull, vinden har vänt och Global Warming Hysterikerna är på defensiven. Det märks inte minst ute i Europa där man äntligen har insett vansinnet med dessa gigantiska summor som kommer att förslösas på nonsensåtgärder. Och som kommer att ruinera vanligt folk och de nationella ekonomierna.

Märk väl att man fortfarande pratar som om inget har hänt men bakom kulisserna så sker just nu en 180 gradig kursomläggning i många länder. För INGEN kommer på officiellt håll att erkänna denna totala omläggning utan man kommer att säga att man har ”anpassat” kursen efter rådande omständigheter etc. Eller andra förskönande omskrivningar.

Det är bara våra intälägänta svenska politiker plus massmedia som inte har förstått det ännu. Och som oförtrutet kör på i denna återvändsgränd och tjatar om att vi skall gå i täten och vara världsledande vad det gäller begränsningar av CO2.

Det är bara det att skall man gå i täten så måste man ha några som följer efter också. Och de senaste 2 månaderna så har skaran bakom glesnat betydligt. Och blir glesare för varje dag.

Den största vetenskapliga och politiska skandalen i modern tid är på god väg att avslöjas. Och jag vill passa på att tacka er andra bloggare som oförtrutet har deltagit i denna kamp för vetenskap och sanning. Vi gör faktiskt en skillnad även om det inte verkar gå så fort ibland.

 

The summer is here and I want to wish every one a warm (in the name of Global Warming) and nice summer. It will also mean that I will write less and more sporadic posts.

Annonser

Ett svar to “En skön varm Global Warming sommar till er alla!”

  1. Oscar Says:

    Tack för all värdefull information och enormt viktiga referenser under några år för att ge läsarna möjligheter att bättra förstå dessa komplicerade miljösammanhang. Denna och andra bloggar är värda ett särskilt pris den dagen den stora miljöhysterin är avslöjad och folk åter kan använda sitt sunda förnuft till vettiga miljöåtgärder baserade på vetenskap och inte spekulativa gissningar. Sophia Albertina är väl värd en avkopplande och skön sommar. Lycka till men ge inte upp kampen mot okunnigheten och dumheten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: