Välkommen till Stasi och KGB land – 6!

Gestapometoder säger riksdagsmannen Gunnar Andrén, FP, när han SJÄLV drabbas av det han röstade ja till för oss vanliga medborgare.

Gunnar Andrén, FP, var alltså en av dem i vår riksdag som röstade för att på ”frivillig” väg avskaffar integritetsskyddet och rättsstaten för vanliga medborgare I BROTT MOT grundlagen, Europakonventionen om mänskliga fri- och rättigheter och FN: s deklaration om mänskliga rättigheter.

När han som sagt själv drabbas då blir det annat ljud i källan. Vad det hela rör sig om är att han skickade ett email till Camilla Lindberg FP (hon som hade mod att rösta nej). Hennes sambo Mikael Trolin (också folkpartist) skickade en kopia till Expressen.

Brevet finns här: http://mikael-prinsen-trolin.blogspot.com/2008/07/gunnar-andrns-fp-e-post-om-camilla.html

När Andrén fick veta det så blev han ”ursinnig” och nedan följer de telefonkonversation han hade med Mikael Trolin.

Visst är det intressant med denna skillnad på folk och fä.

Svenska folket skall tyst finna sig i en total massavlysning som strider mot grundlagen, Europakonventionen om mänskliga fri- och rättigheter och FN: s deklaration om mänskliga rättigheter. Och som innebär en total kränkning av vår integritet och vår rättssäkerhet.

När däremot en riksdagsledamot drabbas EN ENDA GÅNG så är det genast GESTAPOMETODER.

Så vad skall VI DET SVENSKA FOLKET INTE SÄGA som kommer att drabbas varje dag, dygn efter dygn, timme efter timme, år ut och år in!

Samtalet finns här:

http://mikael-prinsen-trolin.blogspot.com/2008/07/gestapometoder-sagt-av-gunnar-andrn-fp_02.html

Finns även ett inslag på politikerbloggen: http://www.politikerbloggen.se/2008/07/03/9359/

”Utskrift av telefonsamtal mellan riksdagsledamoten Gunnar Andrén, som röstade ja till FRA-lagen och Mikael ”Prinsen” Trolin den 25 juni 2008, kl. 19.24.

Andrén: Om jag får ett brev från Janne (Jan Björklund) så kan jag väl inte springa med det till Expressen. Ja, men du hör ju själv. Detta är ju Gestapometoder. Man springer inte till medierna eller till polisen. Ett privat brev har du gått vidare med.

Trolin: Du tycker att det var Gestapometoder.

Andrén: Ja det tycker jag. Just det byggde på detta!

Trolin: Du får ursäkta mig Gunnar. Jag kan ju inte annat än att se vissa paralleller med den här (FRA-) lagen som är ursprunget till den här incidenten.

Andrén: Det har jag väl aldrig förnekat! Du förstår ju unte vilket svårt beslut detta var. Jag har tusen förklaringar till deta.

Mp3-filen är fri att ladda ner. Använd som mobilsignal! (genererar den inkomster till upphovsmannen (mig själv) kommer dessa att gå till Pennklubbens kamp för fängslade journalisters och författares rätt fritt att utrycka sina åsikter runt vår jord.)

Jag uppmanar alla bloggare att bege sig till politikerveckan i Almedalen ( den 6-12 juni), beväpnande med mobilkameror med digitala inspelningsmöjligheter.

Almedalen är hela den den politiska maktelitens sommarnöje. Jag vet av egen erfarenhet att mycket av det som sägs om de politiska realiterna mellan skål och vägg av politiker, efter klockan 21.00 och över spritglasen på baren Donners brunn i Visby, inte är sådant som våra förtroendevalda vill ska komma till almenhetens kännedom.

Alltså: avlyssna dom som vill avlyssna dig!

Jag kommer i alla fall att göra det. Alliansen ut ur min mobiltelefon.”

Läs även andra bloggares åsikter om <a href=”http://bloggar.se/om/fri-+och+r%E4ttigheter” rel=”tag”>fri- och rättigheter</a>, <a href=”http://bloggar.se/om/yttrandefrihet” rel=”tag”>yttrandefrihet</a>,<a href=”http://bloggar.se/om/fra” rel=”tag”>fra</a>

Etiketter:

3 svar to “Välkommen till Stasi och KGB land – 6!”

 1. Gunnar Says:

  Har brukat följa miljöfrågorna på denna blogg och det är många intressanta uppgifter här. Förnämligt grävande journalistik.

  När du nu bevakar också FRA-lagskandalen blir bloggen om möjligt ytterligare en grund för kritisk granskning av våra svenska riksdagspolitikers manipulerande i ytterligare en fråga.

  Jag kan bara säga att politikerföraktat snart inte känner några gränser. Nonchalans och överlägsenheten är skrämmande mot vanligt folk. Riksdagsmännen intalar sig i övermod att de själva står över alla lagar.

  I miljöfrågorna låter de folket betala alla påhittade pålagor och vill höja bensinskatten enormt medan de själva tjänar 3 x mer än en sjuksköterska eller bussförare. När det gäller integritetsfrågorna skall de själva vara skyddade från all insyn medan folket skall totalkontrolleras i hemlighet av regeringen. Det är avskyvärt.

  Sverige måste rösta bort hela Riksdagen eftersom oppositionen är lika goda kålsupare som Alliansen och ärliga människor måste rösta för nya partier som är öppna och ärliga. Ärligare i vart fall än de nuvarande hycklarna.

  Tack för en bra blogg.

 2. Välkommen till Stasi och KGB land - 25! « UD/RK Samhälls Debatt Says:

  […] – 9!,  Välkommen till Stasi och KGB land – 8!,  Välkommen till Stasi och KGB land – 7!,  Välkommen till Stasi och KGB land – 6!,  Välkommen till Stasi och KGB land – 5!,  Välkommen till Stasi och KGB land – 4!,  […]

 3. Välkommen till Stasi och KGB land - 51! « UD/RK Samhälls Debatt Says:

  […] Välkommen till Stasi och KGB land – 3!,  Välkommen till Stasi och KGB land – 4!,  Välkommen till Stasi och KGB land – 6!,  Välkommen till Stasi och KGB land – 7!, Välkommen till Stasi och KGB land – 10!,  […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: