Apocalypse? No! – Why there is no Global Warming Crisis

Här kommer några intressanta filmer med Christopher Monckton. Och som vanligt så sågar han elegant hela Global Warming Hysterin längs fotknölarna.  

Se även följande inlägg: Wikipedia (Wicked Pedia) bias – Or How Global Warming Hysterics Systematically alters everything critically of Global Warming!Over 500 scientists behind the Manhattan declaration!Climate change confirmed but global warming is cancelledHas the IPCC inflated the feedback factor?Al Gore’s 10 Errors – Old and New!Al Gore’s Science Fiction – 2

                                   Apocalypse? No! 

                       35 Inconvenient Truths part 1

                      35 Inconvenient Truths part 2

Läs även andra bloggares åsikter om <a href=”http://bloggar.se/om/milj%F6” rel=”tag”>miljö</a>

Etiketter: , , , , ,

2 svar to “Apocalypse? No! – Why there is no Global Warming Crisis”

 1. Hercules Says:

  Dessa tre filmer skulle sändas på bästa sändingstid på TV 1 eller TV 4. Utan inledande kommentarer. Utan PK-sammanfattning efter.

  Den svenska befolkningen skulle efter all global warming-propaganda, utsläppsrättsjippon och miljöbilar och ethanolsatsningari bli totalt chockade. Den största delen av befolkningen skulle tankemässigt irra omkring som förvirrade råttor och söka ledares uttalanden för någon egen åsikt skulle dom inte ha. Hela global warming-frågan skulle ramla ihop som ett korthus. Platt till marken.

  Detta skulle etablisemanget aldrig acceptera. Deras prestige, inkomster och valbarhet till nya ämbeten i riksdag eller företag skulle vara ett minne blott. Hela den politiska miljörörelsen skulle kollapsa.

  De ansvariga på TV-stationen skulle omedelbart omplaceras och integritetsmässigt kvävas till döds. Häxorna skulle brännas på massmediabålet.

  Regeringen skulle omedelbart rycka ut och alla politiskt korrekta skulle spy en galla över TV-programmet i en omfattning som man inte sett maken till i Sverige. TV-snuttarna med svensk textning skulle betecknas som landsföräderi och tankar på dödsstraff skulle åter kunna diskuteras. Sveriges nationella säkerhet skulle vara i fara. För att inte tala om alla skattefinansierade trygghetssystem som skulle rasa samman om det inte skulle bli någon global warming eller global cooling om 100 år.

  Det skulle nämligen efter ett sådant program inte som hittills i Sverige gå att tiga ihjäl att det fanns andra åsikter om global warming än de politiska floskler som serverats och rapats efter av massmedia år ut och år in av IPCC, Al Gore och alla regeringar som likt milöorganisationerna lever på att stjäla skattepengar från världens medborgare.

  Om sanningen skall fram. Utmärkta filmsekvenser. Pedagogiskt enkla. Tack för dessa avslöjanden. Snart måste man ha en seriös diskussion i Sverige om miljöfrågorna och basera den på vetenskapliga fakta. Gör man inte det så kommer regringen under denna mandatperid att åka på en smäll värre än FRA-lagen.

 2. Regeringen backar Says:

  Äntligen!
  Regeringen har börjat backa i global warming-frågan. Man inser faran av att förlora enormt både i fråga om de egna jobben och i fråga om den egna makten när den stora global warming-bluffen som snart avslöjas och då vill man ha skakat av sig allt ansvar.

  Ansvaret att återvända till saningen skall nu en utredning ta! Hela det ansvar skall fifflas undan för då finns ingen personligt ansvarig. En utredning tillsätts därför och den vet man redan vad den kommer att visa. Den kommer att visa att ”vi ansvariga i regeringen handlade rätt men vet NU att det blev fel eftersom det i utredningen framkommit andra forsknigsresultat som visar något helt annat i global warming-frågan”:

  INTE HADE VI NÅGON ANING OM ATT VI I CO2-FRÅGAN BLEV FÖRDA BAKOM LJUSET AV EN EXPERTPANEL I FN, IPCC, ETT KYOTO AVTAL OCH EN NOBELPRISTAGARE TILLIKA FÖRE DETTA VICEPRESIDENT I USA, AL GORE.

  DET KUNDE MAN VÄL ALDRIG TÄNKA SIG, ATT MAN SKULLE BLI LURAD, ETT SÅ LITET LAND SOM SVERIGE, ELLER HUR, SVENSKA FOLK?

  OCH OM NÅGON VISSTE NÅGOT OM BLUFFEN, VARFÖR SA NI INGET, SVENSKA FOLK? NI KAN JU INTE BEGÄRA ATT VI I REGERING ELLER RIKSDAG SKALL VETA ALLT.

  Det framgår indirekt med all tydlighet av dagens DN-Debatt-artikel att global warming bluffen är på väg att avslöjas. E contrario.

  Miljöminsitern Andreas Carlgren OMPRÖVAR MILJÖMÅLEN – GRÄNSÖVERSKRIDANE MILJÖHOT KAN GÖRA SVERIGE MAKTLÖST

  http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=572&a=805315ntligen

  Sanningen är den att Sverige redan är maktlöst när det avslöjas att globala uppvärmningen inte påverkas av de av människan påverkbara CO2-utsläppen. Detta har varit känt av många ärliga vetenskapsmän i många år och bevisen finns bl.a. på denna svenska blogg om man inte orkar att göra egna efterforskningar.

  I DN-Debatt-artikeln nämns inte ordet global uppvärmning! Varför. Därför man inser att regeringen håller på att gå på en mina värre än FRA-lagen.

  Regeringen kommer att lida ett förödande nederlag tillsammans med oppositionen. Miljöpartiet kan suddas ut över en natt när det går upp för folk att hela global warming-frågan varit polittiskt styrd. För det är den och det har den varit. Helt oärligt! Makt, politik och pengar har styrt. Inte vetenskap.

  Tänk på alla pengar som indirekt genom en felaktig policy tagits ur trygghetssystemen, tänk på bristen i vården, äldreomsorgen, skolorna och pensionärernas situation, vägarnas eftersatta underhåll, bristen på ordentliga järnvägar av europeisk standard m.m. i all oändlighet.

  För att inte tala om alla som arbetar. Hur mycket har de fått betala i onödig koldioxidskatt som nu läggs på hög i statskassan för framtida valfläsk inför 2010? Varför opponerar inte den politiska oppositionen? De vill ha del av samma skattekälla när de kommer till makten och alla politiker håller varandra om ryggen. Varför opponerar inte massmedia? De är politiskt korrekta av egenintresse, lathet och liknöje. Undantagen i journalistkårwen är inte ens av betydelse tyvärr.

  I DN-Debatt artikeln säger Carlgren bl.a.

  1. ”I snart två decennier har vi använt skatt för att göra det dyrare att släppa ut koldioxid”.

  Vem har betalt detta? Vanligt folk som fått en lägre levnadsstandard. Och allt kommer att visa sig ha varit i onödan, det är det förfärliga.

  Texten talar om förfluten tid i uttrycket ”har vi”, vilket används ovan men inte ett ljud om framtiden och att man skall fortsätta koldioxodbeskatta befolkningen in absurdum. Det gäller både bensinskatt och elskatt m.m. och följderna för inflation m.m.

  2. Sedan följer en historiebeskrivning som klart skall lägga ansvaret för den felaktiga koldioxid-miljöbeskattningen på ALLA politiker (inte bara Alliansen alltså) och företag och organisationer eller helst på ”ingen alls” precis som om det är robotar som styrt koldiooxidfraagan. Det nya uttrycket är miljömål. Lägg detta på minnet. Det är början till att backa i global warming-frågan.

  3. Sedan talas det om att miljömålen, obs uttrycket är genomgående, nu är det 16 stycken som kallas för miljökvalitetsmål. Nu talar man bara om det axiom som alla kan vara överens om nämligen bl.a. att ”luften vi andas ska vara så ren att människors hälsa, djur, växter och kulturvärden inte skadas”. Inte ett ljud om global uppvärmning och koldioxid som annars alltid varit det viktigaste.

  4. Sedan talas det om ”målet om skyddande ozonskikt” och svalelutsläpp som alla kan vara överens om. Inget om global uppvärming och koldioxid i atmosfären där heller. Den tidigare viktigaste frågan av alla.

  5. Sedan kommer Alliansens och förra regeringens friskrivningen från ansvaret för det hutlösa uttaget av koldioxidskatter, utsläppsrätter m.m. Nu döljer man sig bakom EU. ”När EU nu ställer krav på personbilars utsläpp av koldioxid innebär detta att utsläppen från nya personbilar från 2012 kommer att behöva minska…..”

  Inte ett ljud om Sveriges ansvar och krav. Inte med ett ljud nämns varför koldioxidutsläppen skall minskas. Global warming-strategin är död. Det vet Carlgren.

  6. Hela miljöfrågan riktas nu in på att miljöproblem skall lösas internationellt. Skall vi lura svenska folket skall vi känna att vi inte är ensamma om lurendrejeriet? Ansvaret skall vara så globalt det går eller i vart fall ett EU-ansvar? Även om man redan idag inser det totala sammanbrottet för global warming-frågan. Detta är bara första steget i att backa. Lägg ansvaret på EU där Sverige tyvärr varit de största bovarna och där vi genom regeringen lurat andra medlemsländer att på papper acceptera något som är fullständigt omöjligt att uppnå men framför allt mål som inte har med verkligeheten att göra för målen behövs inte. Målen får inga effekter.

  ”2000-talets miljösatsningar är till stor del internationella. De kan ej mötas med främst nationella verktyg. Med snävt fokus nationellt och på nationella medel riskerar vi att stå maktlösa när vi ska ta oss an, och lösa, de gränsöverskridande internationella miljöproblemen.” – ”Miljömålen måste därför utvecklas till att även omfatta europeiska och internationella samanhang.”

  Inte ett ord om global warming eller människans påverkan av koldioxideffekterna på jordens klimat om 100 år. Naturligtvis inte. Det finns inga sådan mänskliga effekter. Man har nu insett att man i 20 års tid har lurat av den svenska befolkningen enorma koldioxidskatter och gjort felaktiga etnolsatsningar m.m. och att det inte är möjligt längre. Snart brister skattebubblan. Nu måste man snabbt ordna ett snyggt återtåg och bevilja sig själva ansvarsfrihet innan något som påminner om ett eventuellt FRA-helvete bryter löst i bloggar och bland vanligt folk. En reaktion som skulle få ytterligare anledning för många att rösta på sd 2010 av rent politikerförakt eller brist på idag kända hederliga riksdagsalternativ.

  7. Sedan nämns i DN-Debattartikeln vad Margot Wallströms f.d. medarbetare Rolf Annerberg skall utreda. Inte ett ljud om global warming eller människans möjliga påverkan på koldioxidutsläppen och därmed katastrofala påstådda uppvärming av jorden om 100 år. Naturligtvis inte för det är en bluff!

  Vad utredningen skall lämnas förslag om är vilket miljömålssystem Sverige skall ha framöver. Inget annat. Det skall innefatta alla inklusive statliga, kommunla företag och individer.

  Annerberg skall analysera ”naturens långsamma återhämtningsförmåga och beroendet av framgångsrikt miljöarbete inom EU och genom internationella miljökonventioner.”

  Mer snömos än detta i miljöarbetet får man leta efter. Det mesta är så självklart så att det är skrattretande och förhoppningsvis är svenska folket inte så korkat att de inte genomskådar detta. Vilka är inte överens om att man skall ha ren luft, rent vatten och en hållbar utveckling i naturen?. Räck upp en hand! Vem är inte överens om att om vi inte skall skita ner i naturen och att om vi gjort det så skall vi städa upp efter oss? Räck upp en hand! Hur detta självklara nu skall ske skall nu utredas. Vad har man hållit på med i 20 år? Denna utredning är enda sättet att söka komma ifrån det häpnadsväckande lurendrejeriet med koldioxiden och all beskattningen i dessa sammanhang.

  De ansvariga skall ställas till svar.

  Så går ytterligare några miljoner för att i en utredning söka rentvå politikerna från detta århundrades största skandal, global warming teorin och alla de människor som blivit lidande.

  Det tråkiga är att Carlgren talar om precis vad man håller på med, om man söker att enkelt analysera det hela. Ingen i massmedia reagerar. Är det inte ortroligt så säg. Men efter FRA-lagen är allt möjligt!

  Vi är dock några stycken som läst och lärt av kritiska vetenskapsmän om hur det förhåller sig med global warming teorin och vi måste låta de ansvariga bli straffade med att inte få förnyat mandat att representera oss i regering och riksdag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: