Välkommen till Stasi och KGB land – 51!

Jag har i flera omgångar i mina inlägg om FRA lagen återkommit till vilka ”värdiga och intälägänta” representanter vi har i Sveriges riksdag och regeringen.

Se bl.a. mina inlägg: Välkommen till Stasi och KGB land!Välkommen till Stasi och KGB land – 3!Välkommen till Stasi och KGB land – 4!Välkommen till Stasi och KGB land – 6!Välkommen till Stasi och KGB land – 7!, Välkommen till Stasi och KGB land – 10!Välkommen till Stasi och KGB land – 12!Välkommen till Stasi och KGB land – 14!Välkommen till Stasi och KGB land – 15!Välkommen till Stasi och KGB land – 19!Välkommen till Stasi och KGB land – 21!Välkommen till Stasi och KGB land – 22!Välkommen till Stasi och KGB land – 23!Välkommen till Stasi och KGB land – 24!Välkommen till Stasi och KGB land – 27!, Välkommen till Stasi och KGB land – 29!Välkommen till Stasi och KGB land -30!Välkommen till Stasi och KGB land – 35!Välkommen till Stasi och KGB land – 39!Välkommen till Stasi och KGB land – 43!Välkommen till Stasi och KGB land – 44!Välkommen till Stasi och KGB land – 48!Välkommen till Stasi och KGB land – 49!

Där ideologier, principer etc. används i officiella sammanhang OCH när det passar. Men när det verkligen gäller så skiter man fullständigt i alla dessa ideologier och principer – då är det bara makten, OCH BARA MAKTEN som räknas.

Och då spelar sådana saker som att man avskaffar integritetsskyddet och rättsstaten för vanliga medborgare I BROTT MOT grundlagen, Europakonventionen om mänskliga fri- och rättigheter och FN: s deklaration om mänskliga rättigheter ingen roll.

Så här skrev jag i mitt inlägg Välkommen till Stasi och KGB land – 2!:

Nürnbergrättegången fastslog en gång för alla att ”lyda order” är ingen som helst ursäkt för att genomföra en rättsvidrig och brottslig handling. Ansvaret vilar helt och hållet på den person som väljer att genomför orden. Det finns nämligen alltid ett val. Du kan alltid välja att INTE genomföra en orättfärdig order även om det blir kännbart för dig som individ. Det enda som krävs är nämligen lite civilkurage. Och i Sveriges riksdag så saknas det helt och hållet med ett undantag – Camilla Lindberg FP.

Och det gäller fortfarande.

Här kommer mera detaljer om det vedervärdiga beteende som dessa valda politiker ägnar sig åt. I det här fallet moderaterna och behandlingen av Karl Sigfrid.

Hade det här varit en myndighet, ett företag etc. så hade man rättsligen kunnat klämma åt dessa mobbare med arbetsmiljölagen, facket etc. Men det går inte vad det gäller Sveriges riksdag.

En person (Torben Lecler, centerpartist) försökte efter omröstningen den 18 juni anmäla det hela som ett arbetsmiljöproblem till Arbetsmiljöverket. Dvs. mobbningen av vissa ledamöter och den ”behandling” de utsattes för. Men det hände naturligtvis inte något med det ärendet.

Lägg märke till att det är DESSA PERSONER SOM LAGSTIFTAR MED STRAFFANSVAR FÖR HUR ANDRA FÖRETAG, ORGANISATIONER, ENSKILDA MEDBORGARE ETC. SKALL TVINGAS SKÖTA SIG – INTE DEM SJÄLVA.

Så det andra straffas för kan de (våra svenska politiker) oförtrutet fortsätta att göra!

”Partiledaren börjar med att säga att ingen får lämna salen innan alla är överens. Fredrik Reinfeldt varnar: den som går emot honom äventyrar regeringsmakten inför valet 2010. Och så fälls dessa yttranden, noggrant nedtecknade av en av dem som var närvarande:

Fredrik Reinfeldt: Socialdemokraterna kommer att säga: alliansen är inte regeringsduglig. Och det är regeringsdugligheten som avgör nästa val.

Fredrik Reinfeldt: Kan ni se framför er en gapflabbände Thomas Bodström i morgonsofforna? Och journalisternas lysande ögon, nu ska moderaterna av banan.

Fredrik Reinfeldt: Vi har en i gruppen som pekar finger åt en moderat statsminister. Ska skottet komma inifrån? Ska någon skjuta mot en moderat statsminister?”

SUG PÅ DETTA UTTALANDE EN STUND – Ska skottet komma inifrån? Ska någon skjuta mot en moderat statsminister?”

Det är alltså denne man, Fredrik Reinfeldt, som skall styra och ställa över vårt rike. Och värna Sverige i orostider!

”Men Karl Sigfrid framhärdar:

Karl Sigfrid: Om jag inte varit riksdagsledamot hade jag tillhört aktivisterna som demonstrerar här utanför riksdagen. Det är omöjligt för mig att rösta ja.

Fredrik Reinfeldt: Du är den svaga länken i alliansen, Karl.

Därefter anmäler sig ungefär 30 ledamöter till talarlistan, många av dem unga ledamöter som brukar vara på Karl Sigfrids sida. En efter en ställer de sig upp och pressar sin kamrat som vägrar ge med sig. Bakgrundssorlet tilltar. Till slut skriker en ledamot, Isabella Jernbeck, högt:

Isabella Jernbeck: Tvångskvitta ut honom!”

Se även de erbarmliga och fega s.k. bortförklaringar som partisekreterarna Per Schlingmann (m) och Erik Ullenhag (fp) kommer med.

Om Sverige ÖVERHUVUDTAGET skall vara en rättsstat och ha en demokrati som är värd namnet så MÅSTE FRA lagen stoppas. Antas lagen av den sittande riksdagen i höst så har en milstolpe oåterkalligen passerats

En av de mest demokratiska författningar som fanns var den gamla Sovjet statens. Den författningen var ett under av skydd och garanti för medborgliga fri- och rättigheter. Det var bara det att man aldrig någonsin följde ens en enda av dessa paragrafer. Och det var heller aldrig meningen att de skulle följas. Det är bara att läsa vad herrarna Vladimir Iljitj Uljanov (Lenin), Lev Davidovitj Bronstein (Trotskij), Iosif Vissarionovitj Dzjugasjvili (Stalin) m.fl skrev före, under och efter oktoberrevolutionen.

Däremot så var det ett ”fint papper” att visa upp och hänvisa till i olika sammanhang.

Så här skrev Maxim Gorkij 1918: ”Lenin, Trotskij och deras partikamrater är redan infekterade av maktens gift; det visar deras skändliga inställning till den personliga friheten och yttrandefriheten och till alla de rättigheter som demokratin kämpade för att föra fram till seger”.

Och som sagt, det var redan 1918 OCH med världen ”bästa författning!

Som sagt – Motståndet har bara börjat och fortsätter!

Agendas program finns här:

http://svt.se/svt/road/Classic/shared/mediacenter/index.jsp?&d=23386&a=1246524

http://svt.se/svt/jsp/Crosslink.jsp?d=96001&from=program_ao

Isabella Jernbeck (m) riksdagssida finns här:

http://www.riksdagen.se/webbnav/index.aspx?nid=1111&iid=0219220227418

Läs även andra bloggares åsikter om <a href=”http://bloggar.se/om/fri-+och+r%E4ttigheter rel=”tag”>fri- och rättigheter</a>, <a href=”http://bloggar.se/om/yttrandefrihet rel=”tag”>yttrandefrihet</a>,<a href=”http://bloggar.se/om/fra rel=”tag”>fra</a>

Etiketter:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: