Välkommen till Stasi och KGB land DAG 335

All tyranny needs to gain a foothold is for people of good conscience to remain silent.”

”I have sworn upon the altar of God, eternal hostility against every form of tyranny over the mind of man.”

Thomas Jefferson 1743-1826

En av dessa odödliga sanningar som folk aldrig verkar lära sig!

Etienne de la Boetie’s (Fransk domare, författare, filosof och “politiker” under 1500 talet) The Politics of Obedience: The Discourse of Voluntary Servitude. 

”It is incredible how as soon as a people becomes subject, it promptly falls into such complete forgetfulness of its freedom that it can hardly be roused to the point of regaining it, obeying so easily and so willingly that one is led to say … that this people has not so much lost its liberty as won its enslavement.”

Lika sant då som nu

Eleanor Roosevelt (1884 – 1962) från hennes bok ”This Is My Story” från 1937

”No one can make you feel inferior without your consent.”

Tänk on människor kunde förstå och lära sig detta!

Så här skrev jag den första januari i år i mitt inlägg Välkommen till Stasi och KGB land DAG 1:

”Jag vill passa på att önska alla en god fortsättning. Men på något sätt så fastnar det ”hela i halsen”. Från och med 00:00:01 idag så lever vi i ett land med en TOTAL OFFICIELL MASSAVLYSNING a la Stasi och KGB.

Tack vare våra intälägänta politiker som har, i brott mot grundlagen, sålt ut allt vad fri- och rättigheter, och rättssäkerhet heter.

OCH DE FATTAR FORTFARANDE INTE VAD DE STÄLLT TILL MED!

OCH DE VÄGRAR ATT TA NÅGOT SOM HELST ANSVAR FÖR NÅGONTING!

OCH DE VÄGRAR ATT DEBATTERA ELLER FÖRKLARA VARFÖR!

Politikerna har med ”vett och vilja” förklarat krig mot sin egen befolkning genom att klassificera den vanlige svenske medborgaren som ”opålitlig” och ”potentiell brottsling”!

Där vi bara kan ”bevisa” vår oskuld genom att ”snällt” finna oss i en total MASSÖVERVAKNING och MASSAVLYSSNING.

Vi, det svenska folket, måste alltså först ”bevisa” att vi är ”oskyldiga” och ”värdiga” medborgare innan vi finner ”nåd” hos de höga herrarna och damerna.

En total pervertering av den rättsordning som gällt de senaste århundradenaDvs. att du är OSKYLDIG TILLS NÅGOT ANNAT ÄR BEVISAT BORTOM ALLA RIMLIGA TVIVEL!

Och som en lök på laxen så är det vi, hederliga svenska skattebetalare, som TVINGAS BETALA FÖR VÅR EGEN ÖVERVAKNING OCH KRÄNKNINGEN AV VÅRA FRI- OCH RÄTTIGHETER!

Våra politiker har i och med detta, (dvs. Datalagringsdirektiv, Telekompaket, ACTA, IPRED, IPRED2, FRA1 och FRA 2), ENSIDIGT sagt upp det underförstådda ömsesidiga samhällskontrakt som finns mellan medborgaren och staten.

Dvs. medborgaren avstår från vissa saker mot att staten i gengäld garantera vissa FUNDAMENTALA saker. Såsom fri- och rättigheter och en fungerande rättsordning som syftar till att ge ett skydd för de FUNDAMENTALA DEMOKRATISKA PRINCIPER som ett fritt och demokratiskt samhälle behöver för att bestå.

Det hela bygger just på att det är ömsesidigt – vi avstår frivilligt från vissa saker för att i gengäld garanteras ett skydd från staten vad det gäller våra fundamentala fri och rättigheter. Samt en fungerande rättsordning.

Nu har våra intälägänta politiker sagt upp detta samhällskontrakt! Och totalt ”ryckt undan mattan” för ett demokratiskt samhälle.

Och de är inte ens medvetna om det!

Än mindre verkar de förstå konsekvenserna av detta beslut.

Det betyder också att vi, vanliga svenska medborgare inte längre är bundna av detta samhällskontrakt som våra politiker så total och ensidigt har sagt upp.

VAD VI VERKLIGEN BEHÖVER I DETTA LAND ÄR ETT SKYDD FRÅN ALLA POLITIKER OCH POLITISKA PARTIER SOM HAR ÖVERGETT SINA PARTIPROGRAM OCH SINA IDEOLOGIER!

Och där det bara är en sak som gäller – MAKTEN och MAKTENS BERUSNING!

Och lägg märke till att detta har ingenting politisk ”färg” eller parti att göra.

Vad det handlar om är försvaret av fundamentala fri- och rättigheter och rättstraditioner.

Och en ”demokrati” värd namnet.”

Och IDAG så har alltså kablarna officiellt kopplats in.

Storebror ser och lyssnar aktivt på dig NU! OCH I FRAMTIDEN!

Tack för det regeringen och riksdagen.

Och vi vet ju vilka som röstade ja både i juni 2008 och nu. Och som sålde ut allt vad våra, det svenska folkets, fri- och rättigheter, och rättssäkerhet heter.

Det är som sagt bara drygt 9 månader till nästa val.  Och eftersom det enda dessa ”värdiga” personer förstår är maktens språk, vilket de så tydligt har visat gång på gång, så skall vi, det svenska folket, använda detta maktens språk och rösta bort dem.

 De länkar som jag gav i mitt inlägg Välkommen till Stasi och KGB land DAG 3 är fortfarande aktuella:

 ”Hur du kan skydda dig på ett någorlunda enkelt sätt mot STASI:S och KGB:S arvtagare:

 (OBS. Passa på NU INNAN det är för sent att skydda dig. Våra intälägänta politiker pratar redan nu om att förbjuda en del av dessa skyddsmekanismer. Det hela blir mer och mer som i Kina eller Nord Korea. Eller Sovjet och Öst Tyskland när det begav sig. Dvs. som vanlig enkel, hederlig medborgare så måste du leva ett dubbelliv med en massa säkerhetsåtgärder och skydd för att freda dig mot statens övervakning.)”

  http://frapedia.se/wiki/Hur_man_skyddar_sig_mot_avlyssning

  http://www.digitalidag.se/wiki/Portal:FRA/Skydd

  http://www.fraskydd.se/

Läs även andra bloggares åsikter om <a href=”http://bloggar.se/om/fri-+och+r%E4ttigheter” rel=”tag”>fri- och rättigheter</a>, <a href=”http://bloggar.se/om/yttrandefrihet” rel=”tag”>yttrandefrihet</a>,<a href=”http://bloggar.se/om/fra” rel=”tag”>fra</a>

varning-2

Etiketter: , ,

2 svar to “Välkommen till Stasi och KGB land DAG 335”

  1. Ät mitt sociogram, FRA! « Christian Engström, Pirate MEP Says:

    […] också är att betrakta som regimfiender i den här frågan: Anna Troberg, Henrik Alexandersson, UD/RK, Philip Widenstam, Snild, Jinge, Kentson, Mirfak, Sagor från livbåten, Opassande, Mary, […]

  2. #Bitfear - en onlinedokumentation av oron post-FRA | Liberati Says:

    […] Ferm, NyaStasi, Scaber Nestor, Scaber Nestor, Snild, IDG, SvD Ledarbloggen, KvP, Anna Troberg, UD/RK Samhällsdebatt, Philip Wildenstam, Kentson, Sagor från livbåten, Mary, Konspirationer och sanningar, Dagens […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


<span>%d</span> bloggare gillar detta: