A Nice Global Warming Summer PLEASE!!

The summer is finally here after being a cold winter and “spring”. And I want to wish every one a warm (in the name of Global Warming Hysteria) and nice summer. It will also mean that I will write less and more sporadic posts.

But you have 1062 posts and 2042 comments to go through at your leisure.

Sommaren är äntligen här efter att ha varit en kall vinter och ”vår”. Och jag vill tillönska alla en riktigt varm (i Global Warming Hysterins anda) och skön sommar. Det innebär också att jag kommer att skriva mycket mer sporadiskt under denna period.

Men ni har ju drygt 1062 inlägg och 2042 kommentarer att botanisera bland. Om ni använder kategorier och taggar plus sökfunktionen så kommer ni att hitta många intressanta saker.

Så här skrev jag för två år sedan:

”Jag är hoppfull, vinden har vänt och Global Warming Hysterikerna är på defensiven. Det märks inte minst ute i Europa där man äntligen har insett vansinnet med dessa gigantiska summor som kommer att förslösas på nonsensåtgärder. Och som kommer att ruinera vanligt folk och de nationella ekonomierna.

Märk väl att man fortfarande pratar som om inget har hänt men bakom kulisserna så sker just nu en 180 gradig kursomläggning i många länder. För INGEN kommer på officiellt håll att erkänna denna totala omläggning utan man kommer att säga att man har “anpassat” kursen efter rådande omständigheter etc. Eller andra förskönande omskrivningar.

Det är bara våra intälägänta svenska politiker plus massmedia som inte har förstått det ännu. Och som oförtrutet kör på i denna återvändsgränd och tjatar om att vi skall gå i täten och vara världsledande vad det gäller begränsningar av CO2.

Det är bara det att skall man gå i täten så måste man ha några som följer efter också. Och de senaste 2 månaderna så har skaran bakom glesnat betydligt. Och blir glesare för varje dag.

Den största vetenskapliga och politiska skandalen i modern tid är på god väg att avslöjas. Och jag vill passa på att tacka er andra bloggare som oförtrutet har deltagit i denna kamp för vetenskap och sanning. Vi gör faktiskt en skillnad även om det inte verkar gå så fort ibland.”

Och det är bara att konstatera att denna utveckling har fortsatt och att det har blivit uppenbart för gemene man hur lite med sanningen och vetenskap hela Global Warming Hysterin har.

Det är numera bara våra intälägänta politiker som låtsas som om inget har hänt, (på samma sätt som med FRA lagen, IPRED, datalagringsdirektivet etc.), och upprepar sina inlärda mantran som en drucken papegoja. Ni vet den där Montephyton sketchen.

Läs även andra bloggares åsikter om <a href=”http://bloggar.se/om/milj%F6” rel=”tag”>miljö</a>

Annonser

2 svar to “A Nice Global Warming Summer PLEASE!!”

 1. Realisten Says:

  Tack allt arbete hittills Sophia Albertina.
  Ha en bra sommar och så hörs vi när
  valet närmare sig.

  Precis som du säger så har man inte ens
  i Almedalen hört ett pip om Global Warming
  utan några totalt orealistiska idéer från
  miljöpartiet om att man inte skall få bygga
  köpcentra utanför städerna utan mitt inne
  i dem, av miljöskäl. Visst, lägg IKEA, Bauhaus
  och ICA Maxi i storstädernas kärnor så får vi riva
  halva städer. Eller förslaget att man inte bör flyga
  åtminstone inte inom Sverige utan att man bör bygga
  höghastighetståg i stället. Vem skall betala dessa enorma
  kostnader, det finns ju inget underlag! Vilka skall resa?
  Wetterstrand & Co är skojare. Och biltrafiken skall helst
  stoppas och lastbilar som fraktar våra varor skall straff-
  beskattas intill ruinen brant!

  Nej, kampen mot dessa fullkomligt ohederliga politiker
  och medlöparna i massmedia måste stoppas sakta men
  säkert genom bloggar som denna. Moderaterna är
  helt tysta efter det väntade fiaskot i Köpenhamn och
  har svängt officiellt också. Nu måste vi få fart på nya
  kärnkraftsreaktorer av senaste snitt!

  Miljövänstern talar om förnyelsebar energi. Men var skall den komma ifrån? De kan inte svara på detta. Ett gammalt talesätt säger att medan gräset gror dör kon. Medan miljöpartiet och deras koldioxid-skojare lovar himmelriket skulle vi fortsätta att elda upp fattiga länders mat för
  att kunna köra våra bilar, vi skulle fortsätta att subventionera dessa fullständigt olönsamma och för skattebetalarna enormt dyra vindsnurror samt bygga om samhället för kostnader som skulle innebära att vi förlorar vår välfärd, vad som nu finns kvar av den efter den vansinniga massinvandringspolitiken.

  Kampen mot vanvett i miljöpolitiken måste fortsätta med förnyad kraft. De ansvariga inkl massmediarepresentanterna som vilselett befolkningen under alla år och förhindrat förnuftiga atomkraftslösningar måste ställas till svars.

  Det paradoxala är att ju snabbare vi gör slut på oljan och därmed vårt beroende av medeltida araber och muslimer dessto snabbare kommer vi att lösa jordens energifrågor och kunna sträva efter bättre levnadsförhållanden för alla människor.

  • sophiaalbertina Says:

   Realisten,

   Det ”lustiga” i sammanhanget är ju att MP:s Wetterstrand ÄR EN MYCKET FLITIG FLYGRESENÄR mellan Stockholm och Helsingfors. Men som vanligt när det gäller politiker så är det en enorm skillnad mellan folk och fä.

   Det som är praktiskt och bekvämt för en politiker skall alltså enligt SAMMA politiker VARA FÖRBJUDET FÖR SVENSKA FOLKET.

   Det är inte bara en ”skandal pyramidal” utan en av de största politiska och vetenskapliga skandalerna någonsin. Om man ser till omfattningen av denna Global Warming Hysteri; med den mängd av politiker, media, institutioner (som FN, EU etc.), och den oerhörda mängd av pengar som satsas av våra skattepengar av dessa institutioner och politiker; och s.k. ”vetenskapsmän” som är involverade i spridningen av denna religiösa lära. Som ju ingenting har att göra med vetenskap, fakta eller att rädda miljön utan har en helt annan politisk agenda. Så kan man ju tyvärr inte komma till någon annan slutsats.

   Där finns vidare alla klasiska inslag som återfinns i religiösa kulter. Som censur, total kontroll och försök att stoppa all information som strider mot ”läran”. Ett enormt grupptryck med förkastelse, avvisande och aktiv mobbing av dem som försöker ställa frågor. Eller ännu värre ifrågasätta dogmen.

   Etc. Etc. Listan kan göras hur lång som helst. Det finns en uppsjö med exempel på denna blogg. Det är bara att läsa och förskräckas vad som kan pågå i ”vetenskapens” namn.

   Framtida generationer måste med stor förundran se på hur denna dårskap tilläts fortsätta och spridas i en s.k. modern och upplyst tid. Det är en skam för vår moderna tid där information och fakta finns så lätt tillgängligt att denna hysteri har kunnat fortgå så länge och med så mycket officiellt stöd.

   Tyvärr så kommer regeringen Reinfeldt (+ övriga politiker) inte frivilligt att överge sin PK linje. Utan att köra den så länge det är ”gångbart” och tills det inte går längre. Då, och först då, så kommer han att helt bekymmerslöst byta linje och svänga 90-180 grader och glatt fortsätta i en ny riktning.

   Och helt ogenerat låtsas som om det regnar och att INGENTING av det han sagt eller gjort de senaste åren egentligen har hänt.
   Så går det tyvärr till i politiken. Jag har sett det på nära håll så många gånger under så många år.

   De räknar helt fräckt (och tyvärr oftast helt korrekt) med att vi väljare snabbt glömmer alla galenskaper som beslutats och genomförts.

   Global Warming Hysterin har, som både du och jag vet, ingenting med vetenskap och fakta att göra utan har blivit ett politiskt redskap för vissa krafter som indirekt vill omdana vårt samhälle.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: